Proširena stvarnost u uređenju doma : završni rad - Hrženjak, Helena (H. Hrženjak, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu su proučene mogućnosti upotrebe proširene stvarnosti. Opisana je izrada aplikacije koja korisniku omogućuje dodavanje virtualnih modela namještaja u stvarni prostor. Predstavljene su ključne mogućnosti programskog pogona Vuforia. Navedeni su neki od problema koji bi se potencijalno mogli poboljšati u budućnosti. Aplikacija je izrađena pomoću razvojnog pogona Vuforia.