Programsko ostvarenje algoritma ulančanih blokova na programirljivom polju logičkih blokova : završni rad - Vuković, Matko (M. Vuković, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Programsko ostvarenje ulančanih blokova na programljivom polju logičkih blokova u jeziku VHDL, te ispis istih putem UART sklopa na terminalu. Opis problema pri programskom ostvarenju ulančanih blokova na programljivo polje logičkih blokova i način na koji su oni razriješeni. Opis pisanoga programskog koda, te opis rada posuđenih sklopova. Demonstratura ulančavanja blokova, upisivanja parametara preko terminala te sveukupni ispis podataka na terminal.