Klasifikacija slika u svrhu prepoznavanja raka kože : završni rad - Zlovolić, Matija (M. Zlovolić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu proučavao sam klasifikacije s osvrtom na metode koje se koriste za klasifikaciju slika. Primijenio sam različite strategije za poboljšanje generalizacije i uspješnosti. Odabrane metode primijenio sam za prepoznavanje slika raka kože. Prikazao sam rezultate i obrazložio kako sam došao do njih. Napravio sam usporedbu mog klasifikatora s postojećim rezultatima dobivenim za istom skupu podataka.