Mrežni sustav za analizu interakcije korisnika s mišem i tipkovnicom : završni rad - Krstulović, Mislav (M. Krstulović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Interakcija čovjeka i računala sve je zastupljenija u našoj svakodnevici što je rezultiralo značajnijim razvojem istoimene znanstvene discipline. U ovome radu razvijen je mrežni sustav za analizu spomenute interakcije. U kontekstu mrežnog sustava omogućeno je upravljanje korisnicima putem korisničkog imena i šifre. Svakom je korisniku omogućen pregled osobnih statističkih značajki interakcije u odnosu na statističke značajke drugih korisnika. Prikupljanje podataka o interakciji korisnika s mišem i tipkovnicom ostvareno je u okviru računalne igre kojoj korisnici mogu pristupiti nakon prijave u dani sustav.