Inteligentni računalni agent za Tetris : završni rad - Komljenović, Filip (F. Komljenović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je napraviti računalnog agenta koji će inteligentno igrati igru Tetris. U radu su opisane informacije koje su potrebne agentu da bi on mogao učiti igrati. Također, opisan je korišteni algoritam za treniranje agenta, ali i drugi algoritmi koji se mogu iskoristiti i ostvarivati prilično dobre rezultate. Nakon provedenog učenja agenta, opisan je dobiveni rezultat i evaluacija najboljih agenata, čime je prikazano uspješno rješavanje početnog problema rada.