Obrazac MVVM i programski okvir .NET Core : diplomski rad - Medved, Kristina (K. Medved, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog rada istražena je podrška obrasca MVVM u programskom okviru .NET Core. Korištene su dvije vrste aplikacija; web-aplikacija i Windows-aplikacija. Svrha izrade aplikacija bila je evidencija rezultata studenata na pismenim i usmenim ispitima. Prema danim zahtjevima na sustav odabrane su i opisane arhitektura sustava, alati i tehnologije. Predstavljen je pregled funkcionalnosti sustava uz prateće detalje implementacije. Dan je opis korisničkog sučelja i način uporabe programskog rješenja.