Nadzor električnih veličina C zgrade : završni rad - Martinjak, Petar (P. Martinjak, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je opisan sustav za nadzor električnih veličina koji se nalazi u C zgradi Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Prvo su opisani uređaji koji se nalaze u sustavu, a to su digitalni multimetri koji na svakom katu C zgrade vrše mjerenja električnih veličina i jedan logički kontroler koji u stvarnom vremenu prikuplja i obrađuje podatke s multimetara. Nadalje, dan je opis programskog alata LabVIEW i modula LabVIEW Real-Time koji su korišteni za razvoj aplikacije. Detaljno je opisana razvijena aplikacija koja se nalazi na logičkom kontroleru i pomoću koje se prikupljaju, obrađuju i spremaju podaci električnih veličina za svaku minutu.