Bespilotna letjelica s promjenjivim metodama upravljanja nagiba : završni rad - Žmavc, Hrvoje (H. Žmavc, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Opisan koncept bespilotne letjelice s promjenjivim metodama upravljanja nagiba. Predstavljen kratak osvrt na matematički model i prijenosne funkcije. Opisani dijelovi letjelice te objašnjen odabir komponenata. Projektirana je i provjerena mehanička konstrukcija letjelice u CAD alatu. Letjelica pripremljena za izradu te je izrađena os letjelice za daljnje testiranje i potvrdu koncepta. Opisano je elektroničko sklopovlje te objašnjen odabir elektroničkih komponenti. Objašnjenja programska struktura te predstavljeno programsko rješenje za upravljanje pojedinim aktivnim komponentama letjelice. Model letjelice je implementiran u Gazebo simulatoru.