Modeliranje telekomunikacijskog prometa fraktalima : magistarski rad - Filjar, Dario (D. Filjar ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: fraktal, kratkotrajna zavisnost, dugotrajna zavisnost, atraktor, fraktalno Brownovo gibanje, fraktalni Gaussov niz, frakcionalno diferenciranje, ARIMA proces