Modeliranje telekomunikacijskog prometa fraktalima : magistarski rad - Filjar, Dario; Kos, Mladen (Zagreb : D. Filjar ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: fraktal, kratkotrajna zavisnost, dugotrajna zavisnost, atraktor, fraktalno Brownovo gibanje, fraktalni Gaussov niz, frakcionalno diferenciranje, ARIMA proces
Fractal, short-range dependence, long-range dependence, attractor, fractional Brownian motion, fractional Gaussian series, ARIMA model
Bibliografija str. 110-114.