Digitalna regulacija napona beskontaktnog sinkronog generatora male snage : magistarski rad - Andres, Dalibor (D. Andres ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: sinkroni generator, digitalna regulacija napona