Vrednovanje struktura podataka i algoritama u obradi planiranih mreža : doktorska disertacija - Fischer, Darko; Budin, Leo (Zagreb : D. Fischer ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: mreže, algoritmi, simulacija, raspodjela, slučajna varijabla, struktura podataka, povezani popis, presjek, put, logičke operacije
Keywords: networks, algorithms, simulation, distribution, random variable, data structure, connected list, cut-set, path, logical operations
Bibliografija str. 134-140.