Osnove elektrotehnike - Blašković, Bruno, inženjer elektrotehnike (Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis, 2022)
Ovaj udžbenik namijenjen je studentima preddiplomskih sveučilišnih studijskih programa Elektrotehnika i informacijska tehnologija i Računarstvo koji upisuju kolegij Osnove elektrotehnike na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER). Knjiga se može koristiti kao udžbenik na drugim visokoškolskim ustanovama na kojima se predaju slični kolegiji, a također može kao priručnik poslužiti i diplomiranim stručnjacima elektrotehnike, računarstva i srodnih područja tehnike i prirodnih znanosti.