Doprinos analizi motora s kratkospojnom pomoćnom fazom : magistarski rad - Bezjak, Marjan; Wolf, Radenko (Zagreb : M. Bezjak ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: motor s kratkospojnom pomoćnom fazom: teorija, proračun, ispitivanje
Bibliografija str. 82-83.