Postupci nadzora i učinkovite uporabe telematskih usluga : magistarski rad - Segarić, Krešimir (K. Segarić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: nadzor i upravljanje usluga, SNMP (jednostavni protokol upravljanja mrežom), MIB (baza s informacijom o upravljanim objektima)