Planiranje trajektorije i upravljanje robotima : magistarski rad - Laci, Vesna (V. Laci ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: robotika, planiranje pravocrtne trajektorije, plniranje interpolirane trajektorije, robustno upravljanje, adaptivno upravljanje s promjenljivom strukturom, neizrazito upravljanje, simuliranje robota