Modeliranje stabala kvara i stabala događaja za sustave zaštite posude nuklearne elektrane Krško : magistarski rad - Bašić, Ivica (I. Bašić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: vjerojatnosne sigurnosne analize, determinističke sigurnosne analize, stablo kvara, stablo događaja