Određivanje značajki suhog spremnika istrošenog goriva nuklearne elektrane : magistarski rad - Božić, Helena; Baće, Mile (Zagreb : H. Božić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: brzina doze, privremeno odlagalište, betonski kontejner, istrošeno gorivo, gorivni element, štit, teški beton
Key words: dose rate, intermediate storage, concrete container, spent fuel, fuel element, shield, heavy concrete
Bibliografija str. 100-102.