Prilog analizi utjecaja dubokih stanja na električka svojstva poluvodiča : doktorska disertacija - Divković-Pukšec, Julijana (J. Divković Pukšec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: duboka primjesa, duboki nivo energije, primjesa s više nivoa energije, vrijeme života, generacija i rekombinacija, brzina površinske rekombinacije