Simulacijski model brodskog elektroenergetskog sustava : magistarski rad - Krčum, Maja (M. Krčum ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: brodski elektroenergetski sustav, simulacijski model, dinamičke karakteristike, sinkroni generator, dizel električni generator