Povećanje iskoristivosti analogno-digitalne pretvorbe u višekanalnim sustavima : magistarski rad - Petrinović, Davor; Babić, Hrvoje (Zagreb : D. Petrinović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: višekanalni sustavi, analogno-digitalna pretvorba, povećanje iskoristivosti
Keywords: multy-channel systems, analog to digital conversion, converter efficiency optimization
Bibliografija str. 80.