Određivanje optimalnih lokacija inteligentnih čvorova u telekomunikacijskoj mreži : magistarski rad - Krajči, Vesna; Kos, Mladen (Zagreb : V. Krajči ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: inteligentna mreža, obrana od zagušenja, signalizacijska mreža, sustav s čekanjem, usluga
Key words: congestion protection, intelligent network, queuing system, service, signalling network
Bibliografija str. 83-85.