Utjecaj obnavljanja sustava električnih zaštita na raspoloživost pogona termoelektrane : magistarski rad - Teparić, Zlatan (Z. Teparić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: električne zaštite, tehnološke zaštite, releji, revitalizacija sustava zaštita,raspoloživost, pouzdanost, učestalost ispravnih prorada, učestalost zatajenja, učestalost neželjenih prorada