Ovisnost kvalitete televizijske slike o brzini prijenosa videosignala : doktorska disertacija - Bauer, Sonja; Zovko-Cihlar, Branka (Zagreb : S. Bauer ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: izvori videosignala, brzina prijenosa, kompresija videosignala, MPEG kodiranje, Sun video-sustav, kvaliteta slike, ispitne video-sekvence, subjektivna ocjena
Key words: video signal sources, bit rate, video signal compression, MPEG coding, Sun video-system, picture quality, test video-sequence, subjective assessment
Bibliografija str. 167-178.