Zasnivanje ugrađenih računalnih sustava sa smanjenom osjetljivošću na kvarove : doktorska disertacija - Hocenski, Željko (Ž. Hocenski ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: ugrađena računala, toleriranje kvarova, topla pričuva, hladna pričuva, ubacivanje kvarova, sposobnost toleriranja kvarova, zasnivanje, mikroprocesor, mikroupravljač