Zasnivanje ugrađenih računalnih sustava sa smanjenom osjetljivošću na kvarove : doktorska disertacija - Hocenski, Željko; Budin, Leo (Zagreb : Ž. Hocenski ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: ugrađena računala, toleriranje kvarova, topla pričuva, hladna pričuva, ubacivanje kvarova, sposobnost toleriranja kvarova, zasnivanje, mikroprocesor, mikroupravljač
Keywords: embedded computer, design, fault tolerance, standby, workby (hot standby), fault injection, fault detection coverage, fault recovery coverage, microprocessor, microcontroller
Bibliografija str. 190-195.