Pomagala za distribuirani razvoj programske podrške : magistarski rad - Popović, Dragan (D. Popović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: komunikacijski sustav, programska produkcija, objektno orijentirani razvoj, OMT metodologija, kvaliteta