Vrednovanje uporabe genetskih algoritama za aproksimaciju vremenskih nizova : magistarski rad - Golub, Marin (M. Golub ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: aproksimacija, vremenski nizovi, genetski algoritam, eliminacijska selekcija, prikaz kromosoma, kvadratni valići