Vrednovanje uporabe genetskih algoritama za aproksimaciju vremenskih nizova : magistarski rad - Golub, Marin; Budin, Leo (Zagreb : M. Golub ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: aproksimacija, vremenski nizovi, genetski algoritam, eliminacijska selekcija, prikaz kromosoma, kvadratni valići
Key words: approximation, time series, genetic algorithm, steady-state selection, chromosome representation, wavelets
Bibliografija str. 86-87.