Planiranje razdjelnih mreža genetskim algoritmima : doktorska disertacija - Škrlec, Davor (D. Škrlec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: elektroenergetski sustav, razdjelne mreže, optimizacijski postupci, problem dostave iz jednog izvora, problem dostave iz više izvora, prstenasta struktura mreže, povezna struktura mreže, genetski algoritmi, zemljopisni informacijski sustav