Planiranje razdjelnih mreža genetskim algoritmima : doktorska disertacija - Škrlec, Davor; Krajcar, Slavko (Zagreb : D. Škrlec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: elektroenergetski sustav, razdjelne mreže, optimizacijski postupci, problem dostave iz jednog izvora, problem dostave iz više izvora, prstenasta struktura mreže, povezna struktura mreže, genetski algoritmi, zemljopisni informacijski sustav
Keywords: power system, primary distribution network, optimization, single-depot CVRP, multi-depot CVRP, loop structure of a network, link structure of a network, genetic algorithms, geographical information system
Bibliografija str. 182-189.