Modeli učenih automata u upravljanju tokovima informacija : magistarski rad - Suknaić, Hrabren (H. Suknaić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: teorija digitalnih automata, učeni automat, telekomunikacijska mreža, teorija igara, upravljanje informacijskim tokovima, informacijski sustav, radna stanica