Modeliranje raspoloživosti optičke prijenosne mreže : magistarski rad - Car, Željka; Mikac, Branko (Zagreb : Ž. Car ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: model raspoloživosti, neraspoloživost, učestalost kvarova, optički link, optički prospojnik, optička prijenosna mreža
Keywords: availability model, unavailability, failure rate, optical link, optical cross-connect, optical transmission network
Bibliografija str. 104-106.