Refleksija elektromagnetskih valova od konačnog niza trakastih vodiča postavljenih na dielektrik : doktorska disertacija - Popovski, Borislav (B. Popovski ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: radar, radarska refleksijska površina, refleksija, mikrotrakaste antene, antenski nizovi, frekvencijski selektivne površine, daljinsko istraživanje, Greenova funkcija, metoda momenata, spektralna metoda, numeričke metode, integralne jednadžbe