FNA based diagnosis of head and neck nodal lymphoma - Gjadrov Kuveždić, Koraljka; Aurer, Igor; Ries, Sunčica; Sučić, Mirna; Marković-Glamočak, Mirjana; Ilić, Ivana, liječnica; Bašić-Kinda, Sandra; Radman, Ivo; Labar, Boris (2010)
Citomorfološka analiza uzorka dobivenog punkcijom tankom iglom neizostavna je metoda u dijagnostici i praćenju liječenja promjena u području glave i vrata. Cilj ove studije bio je utvrditi učinkovitost citomorfološke i imunocitokemijske analize u dijagnostici limfoma u području glave i vrata
Bibliografija: 27 jed.