Diagnostic pitfalls in parathyroid gland cytology - Knežević-Obad, Anka; Tomić-Brzac, Hrvojka; Žarković, Kamelija; Dodig, Damir; Knežević Štromar, Ivana (2010)
Cilj ovog rada bio je utvrditi mogućnosti citologije u dijagnostici adenoma paratiroidnih žlijezda
Bibliografija: 16 jed.