Cytogenetics of multiple myeloma - Lasan Trčić, Ružica (Array, 2010)
Velika ispitivanja multiplog mieloma (MM) naglašavaju da su određene kromosomske promjene od indikativnog značaja za pacijente s MM. Izvršili smo citogenetičke analize, a i u novije vrijeme i florescentnu in situ hibridizaciju (FISH) na 43 slučaja sa MM. Klonske kromosomske promjene bile su prisutne kod 24 (56%) slučaja