Digital morphometry of cytologic aspirate endometrial samples - Mahovlić, Vesna; Ovanin-Rakić, Ana; Škopljanac-Mačina, Lada; Barišić, Ana, liječnica; Rajhvajn, Sanda; Jurič, Danijela; Šamija Projić, Ivana; Ilić-Forko, Jadranka; Babić, Damir, liječnik; Škrablin, Snježana; Božikov, Jadranka (2010)
Cilj rada bio je procijeniti vrijednost morfometrijske analize jezgara u citološkim uzorcima aspirata materišta kod proliferativnog, hiperplastičnog i malignog endometrija putem digitalne analize slikovnog prikaza
Bibliografija: 24 jed.