Accuracy of fine needle aspiration biopsy with and without the use of tumor markers in cytologically indeterminate thyroid lesions - Mateša, Neven; Šamija, Ivan; Kusić, Zvonko (2010)
Istraživali smo da li upotreba dvaju tumorskih biljega, galektina-3 i CD44v6, može poboljšati pouzdanost citološke dijagnoze (CD) štitnjače kod citološki neodređenih nalaza (CNN) u pogledu malignosti
Bibliografija: 26 jed.