Pap Test – with or without vaginal smear? - Miličić-Juhas, Valerija; Perić, Marija, lingvistica; Pajtler, Marija; Prvulović, Ivana; Čuržik, Darko (2010)
Cilj ove studije bio je procijeniti medicinsku i ekonomsku opravdanost uzimanja vaginalnog razmaza u sklopu primarnog probira cervikalnog karcinoma i njegovih prekursora
Bibliografija: 14 jed.