Diffuse large B-cell lymphoma in patient after treatment of angioimmunoblastic T-cell lymphoma - Džeko Škugor, Nives (Array, 2010)
Relativno malo slučajeva Epstein-Barr virus (EBV) pozitivnih B staničnih limfoma nastalih kod pacijenata s angioimunoblastičnim T limfomom (AITL) je objavljeno. Opisujemo slučaj AITL-a kod kojeg je difuzni B velikostanični limfom nastao 13 mjeseci nakon prvotne dijagnoze AITL-a