Kairos : evanđeoski teološki časopis (Biblijski institut, 2011)
Web stranice znanstvenog časopisa s člancima iz biblijske, sustavne, povijesne i primijenjene teologije, etike, povijesti Crkve, sociologije religije, filozofije i života Crkve.