Krist u vama, nada slave - Sibley, Tom (Array, 2009)
Sažetak: Jedinstvena istina poruke koju je Pavao naviještao kao “radosnu vijest” bila je da će sam Bog u sadašnjosti postojati i pokazivati svoj karakter, svrhu i skrb kroz one koji su prihvatili Isusa Krista kao Gospodina. Crkva u Kolosima imala je povlasticu i odgovornost da objavi “slavu Božju” u njihovom zajedničkom životu i u njihovim privatnim životima zbog čuda neprekidnog Kristovog utjelovljenja. To je još uvijek “nada slave”