Obitelj i(li) karijera - Bogešić, Robert, politolog (Array, 2009)
Sažetak: Život je isprepleten mnogim prekretnicama. Zasnovati obitelj, imati djecu ili imati karijeru, ostvarivati poslovne uspjehe, ostati doma uz djecu ili napredovati u tvrtki. Kako uspostaviti ravnotežu između privatnog – obiteljskog i poslovnog – karijernog života? U bilo kojem smjeru izgrađivali život, jedno je sigurno, potreban je odnos. Bez obzira na to radi li se o obitelji, sa ili bez djece, ili o ostvarivanju karijere na poslu, ostvaruje se određeni stupanj prisnosti. Na koji način će se ostvarivati ravnoteža između obitelji i karijere ovisit će najprije o odabiru prioriteta i usklađivanju ciljeva, bez obzira na to radi li se o osobnim ili poslovnim