Kultni simboli kod Ilira : građa i prilozi sistematizaciji - Stipčević, Aleksandar (Sarajevo : Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, 1981)
Riassunto
Na spor. nasl. str.: Symboles de culte chez les Illyriens
Bibliografske bilješke uz svako poglavlje
Kazalo geografskih imena
Keywords: Iliri; ilirska kultura; kultovi; duhovna kultura Ilira; kultna simbolika; kultni predmeti; amuleti