Nakit na tlu sjeverne Dalmacije od prapovijesti do danas = parures dans la Dalmatie du nord depuis la prehistoire jusqu'a nos jours : izložba = exposition - Batović, Šime; Buble, Vinko; Oštrić, Olga; Ćosić, Vjeko (Arheološki muzej : Narodni muzej, 1981)
Résumés.