Kupres : srednjevjekovni nadgrobni spomenici - Bešlagić, Šefik (Sarajevo : Zemaljski zavod za zaštitu spomenika kulture i prirodnih rijetkosti Narodne Republike Bosne i Hercegovine, 1954)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Bosna i Hercegovina; stećci; srednjovjekovne nekropole; kasni srednji vijek