Poetovio, zahodna grobišča I : grobne celote iz Deželnega muzeja Joanneuma v Gradcu = Poetovio, the Western cemeteries I : grave-groups in the Landesmuseum Joanneum, Graz - Istenič, Janka (Katalogi in monografije = Catalogi et monographiae / Narodni muzej Slovenije ;, 1999)
Summary