Klučov : staroslovanské hradiště ve střednich Čechach : (k počátkům nejstarších slovanských hradišt v Čechách) - Kudrnáč, Jaroslav (Praha : Academia, 1970)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 209-210
Bilješke uz tekst
Kazalo zemljopisnih pojmova
Keywords: Češka; arheološka nalazišta; arheološki nalazi; rani srednji vijek; Slaveni; staroslavensko naselje; utvrda; slavenska keramika