Sjeverna Hrvatska od neolita do početka brončanog doba : problem kontinuiteta stanovništva i kultura sjeverne Hrvatske od ranog neolita do početka brončanog doba - Marković, Zorko (Izdanja Muzeja grada Koprivnice, 1994)
Zusammenfassung